Російський промоутер Володимир Хрюнов заявив, що легендарний колись боксер Рой Джонс, який нещодавно отримав російське громадянство, має багатомільйонні борги у США.

Про це повідомляє ua.tribuna.com.

"Коли Рой вирішив прийняти російське громадянство, з'ясувалося, що у нього великі податкові проблеми. 10 вересня цього року я полетів у США, в його рідне місто Пенсакола, щоб зустрітися з його адвокатом Джоном Венном. Там я і підписав лист від свого імені, що гарантую виплатити 3 млн доларів за борги громадянина Росії Роя Джонса, а також беру на себе всі його податкові зобов'язання", - розкрив подробиці несподіваної "любові" Джонса до Росії Володимир Хрюнов.

За словами російського промоутера, на сьогоднішній день він вже сплатив 1 млн доларів боргів Джонса. Зараз Рой Джонс і його дружина Наталі дуже "вдячні Росії" і "почали жити спокійно і вільно, адже до цього були постійні нагадування колекторів і пошуки додаткових заробітків".

Читайте також: Ніжні обійми "Хірурга" і Роя Джонса підірвали соцмережі (фото)

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Американець Рой Джонс був чемпіоном світу відразу в чотирьох вагових категоріях. У серпні 2015 він, незважаючи на санкції, відвідував Крим, а у вересні він отримав російське громадянство. У першому ж бою під прапором Росії 46-річний Джонс програв британцю Енцо Маккарінеллі. Після цієї поразки він нібито припинив свою співпрацю з промоутером Володимиром Хрюновим.