Користувачі соцмереж все ніяк не можуть забути феєричну поразку тепер уже російського боксера Роя Джонса. Цього разу приводом для сміху стало фото його обіймів з Олександром Залдостановим.

Лідер путінського мотоклубу "Нічні вовки" прийшов зі своєю командою підтримати боксера на його перший бій під прапором Росії. Але, як відомо, Рой Джонс програв нокаутом у четвертому раунді британському боксерові Енцо Маккарінеллі. Цим боєм 46-річний боксер хотів завершити свою кар'єру.

На сторінці "Иосиф Сталин" в Twitter з'явилося фото обіймів з підписом "Кричу! Господи, що ж з нами стало". Менш ніж за добу фотографія набрала більше 300 ретвітів.

Читайте також: Афро-росіянин програв бій британцю (фото)

Користувачі не скупилися на коментарі: "При Сталіні такий х ... ні не було!", Хірург прослуховує голову Джонса після нокауту на предмет струсу мозку "," Іван Грозний вбиває свого сина ". Масло. 2015", "По-перше , це красиво "," У хірурга приросла шапка до мозку - потрібно видаляти ".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, американський боксер Рой Джонс 27 жовтня отримав російський паспорт.