Американський боксер Рой Джонс, який нещодавно отримав російське громадянство, програв бій британцю Енцо Маккарінеллі. Джонс був відправлений у нокаут у четвертому раунді. Минулий поєдинок, що відбувся в Москві на "Арені Легенд", повинен стати для нього останнім у професійному спорті. Користувачі соцмереж почали активно обговорювати гучний програш знаменитого боксера, пов'язуючи це саме зі зміною громадянства.

Як відомо, Рой Джонс отримав російське громадянство у вересні 2015 року. Відповідний указ підписав президент РФ Володимир Путін. Боксер висловив бажання "стати активним членом російського суспільства" і пообіцяв зайнятися "будівництвом мосту між країнами". Перед написанням заяви про отримання громадянства спортсмен зустрівся з Путіним.

Читайте також: Усик нокаутував кубинця Родрігеса (відео)

Рой Джонс - один з найвідоміших боксерів у світі. Він завоював титули чемпіона світу в декількох вагових категоріях. У 1990-х роках журналісти визнали його боксером десятиліття. Джонса також називали кращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

На професійному рингу 46-річний Джонс провів 71 бій, в яких здобув 62 перемоги (45 - нокаутом) і зазнав дев`ять поразок. На рахунку 35-річного колишнього чемпіона WBO Маккарінеллі 41 перемога (33 - нокаутом) і сім поразок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще