Львівські "Карпати" найближчим часом можуть стати іноземною власністю. За інформацією видання Tribuna, чинний президент команди Петро Димінський роздивляється можливість продати клуб.

Потенційним покупцем "левів" є німецька компанія German Pellets, яка спеціалізується на виробництві обладнання для опалення та засобах гігієни для тварин. Німці є активними учасниками спортивної індустрії, а купівля професійного футбольного клубу стане непоганим піаром.

Співвласником "Карпат" може стати і інший спортивний діяч, який також був відомою фігурою в українському шоу-бізнесі. Ростислав Штинь також жадає мати частку у команді. Він свого часу розкручував таких вітчизняних зірок, як Ірина Білик та Скрябін. На спортивній арені він переважно зазнавав поразки.

Цікаво, що Штинь хотів купити "Карпати" ще минулого літа, але його засмутила надзвичайно висока вартість підприємства, яку загадав Димінський.

Читайте також: "Реал" попрощався з головним тренером

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Петро Димінський є власником львівського клубу вже більше десяти років. Він також регулярно входить у рейтинг найбагатших українців за версією Forbes.