Форвард київського клубу Артем Кравець, який на даний час знаходиться в оренді у "Штутгарті", упевнений в тому, що німецька Бундесліга є для нього найкращим у світі футбольним чемпіонатом.

"Німецька Бундесліга зараз для мене є найкращим у світі чемпіонатом. Хочу допомогти "Штутгарту" у другій половині першості і привести їх до чемпіонства", - заявив Кравець в інтерв'ю офіційному сайту "Штутгарта".

Він також додав, що він подружився із командою і в них склалися добрі стосунки. Тепер саме головне – це вивчити німецьку.

Читайте також: Луческу не може вивести гроші з України

"Тепер буду намагатися швидко вивчити німецьку мову. Можу зрозуміти деякі слова, але самому розмовляти важко. Мій улюблений номер 22, але він був зайнятий, тому я вибрав наступний - 23. Це символізує те, що "Штутгарт" стане для мене наступним кроком у професіональній кар'єрі", - сказав форвард Динамо.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомлялось раніше, Кравець гратиме у "Штутгарті" до кінця сезону 2015/2016. Угода оренди підписана з 1 січня по 30 червня.