Пілот Формули-1 голландець Макс Ферстаппен разом зі своїм гоночним авто піднявся на вершину гори курорту Кіцбюель у Австрії, а потім сів за кермо і на швидкості спустився вниз. Це унікальне видовище отримало назву Snowruns, тобто "Снігові заїзди". Траса була розташована на висоті 1600 м над рівнем моря, тому болід довелося транспортувати туди за допомогою вертольота.

Погода доволі довго не дозволяла Максу Ферстаппену покататися по горах на шоу-каре Red Bull Racing, але 14 січня це сталося. Судячи з усього, ці заїзди справили враження не тільки на глядачів, а й на самого Ферстаппена, повідомляє ВВС.

"Тут, в австрійських Альпах, дуже здорово! Я радий, що прокотився на машині Формули-1, на шини якої були надіті ланцюги проти ковзання. Це було непросто! Тут не можна допустити жодної помилки, оскільки є ризик звалитися в прірву. Так що було трохи страшнувато, хоча якщо спускатися з цих гір на лижах, це ще страшніше", - описав свої враження пілот формулічної "стайні" Toro Rosso.

Читайте також: Ferrari погрожує покинути Формулу-1

Нагадаємо, що в грудні 2015 року гонщики команди "Феррарі" порадували вболівальників музичним відеокліпом, знятим під Різдво. Квартет, що складався з Кімі Райкконена, Марка Жене, Себастьяна Феттеля і Естебана Гутьєрреса, весело виконав класичну різдвяну пісеньку біля прикрашеної ялинки.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще