Сьогодні, 30 квітня, в естонському місті Сілламяе завершилася Ліга Європи по мікрофутзалу серед чоловіків. Змагання, в якому взяли участь команди з України, Естонії, Білорусі та Росії, проходило в одноколовому форматі.

Український клуб "Вікторія" (Харків) програв всі зустрічі. В заключний день змагань команда розгромно поступилась російському "Єгор'євському" 1-23. В результаті, переможцем Ліги Європи став "Єгорьєвськ", на другому і третьому місцях, відповідно, опинились білоруські "Авіазавод" і "Альфакераміка". "Вікторія", за яку виступали Павел Коротков, Нікіта Львов і Михаїл Бітюков, посіла 5 місце.

"На жаль, ми посіли останнє місце. Це, в першу чергу, пов'язано з тим, що наша команда грала без замін (на відміну від інших команд, які приїхали мінімум двома складами), але "Вікторія" завжди виходила грати з бойовим настроєм", - підсумував кращий гравець української команди Нікіта Львов.

Наступним великим турніром з футзалу стане Кубок УЕФС, який пройде вже 4-9 травня в Іспанії.

Також нагадаємо, що 7 травня у футбольній Лізі Європи пройдуть перші півфінальні матчі. В Італії дніпропетровський "Дніпро" зіграє з господарями клубом "Наполі".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще