Російський коментатор Владимир Гомельський дозволив собі в прямому ефірі образити українського суддю Бориса Рижика, назвавши його "виродком" і "грибом".

Під час півфінального матчу баскетбольного "Фіналу Чотирьох" чоловічий Євроліги між грецьким "Олімпіакосом" і російським ЦСКА колишній баскетболіст московського клубу, а нині телекоментатор Владимир Гомельський після одного з ігрових епізодів сказав буквально наступне: "От же урод! Ось урод! Такий блокшот один Рижик зіпсує. Гриб, а не суддя. Може бути йому пообіцяли грецьке громадянство?"

Читайте також: На шляху до Варшави: українські клуби в Лізі Європи

Пізніше на конференції, яку Гомельський веде на одному з російських спортивних сайтів, користувачі поставили йому питання: "Не хоче він вибачитися перед українцями та Рижиком?", На що Гомельський відповів, що вибачиться перед батьком Рижика Романом (колишнім гравцем київського "Будівельника" та ризького СКА) за дружнім столом, а також запропонував уболівальникам вважати, що українського суддю він назвав уродом "люблячи".

Додамо, що у півфіналі ЦСКА програв "Олімпіакосу" і сьогодні в матчі за 3 місце зустрінеться з турецьким "Фенербахче-Улкер". У вирішальному матчі, який почнеться о 21-00, зустрінуться "Олімпіакос" і господар "Фіналу чотирьох" іспанський "Реал". Зустріч обслуговуватиме бригада суддів у складі: Саша Пукл (Словенія), Борис Рижик (Україна) та Ілля Белошевич (Сербія).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше російським футбольний коментатор Георгій Черданцев на своїй сторінці в одній із соціальних мереж написав, що після виходу дніпропетровського "Дніпра" у фінал футбольної Ліги Європи цей турнір пора закривати. Обидва коментатора працюють на "НТВ +", який входить в структуру холдингу "Газпром-Медіа".

Читайте по темі: Російського коментатора розлютив вихід "Дніпра" у фінал Ліги Європи