Хокейна команда "Чикаго Блекхокс" перемогла "Тампа-Бей Лайтнінг" 2:0 і виграла Кубок Стенлі. Шостий матч фінальної серії НХЛ проходив у вівторок, 15 червня, в Чикаго на стадіоні "Юнайтед-центр".

Команди підійшли до шостої гри за рахунку 3: 2 на користь "Чикаго". Першу зустріч чиказький клуб виграв 2:1, потім поступився - 3:4 і 2:3, а в четвертій і п'ятій переміг з однаковим рахунком 2:1.

В останньому, шостому, матчі дві шайби закинули гравці "Блекхокс" Данкан Кіт і Патрік Кейн, а їх суперники - жодної.

"Чикаго", таким чином, виграв у серії 4:2 і в шостий раз в історії завоював Кубок Стенлі.

Читайте також: Російських хокеїстів покарають за неповагу до переможця

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Найціннішим гравцем сезону в НХЛ став захисник "Чикаго" Данкан Кіт.

"Дивовижні почуття. Звичайно, хочеться бути частиною цього. Але таку нагороду ніколи не отримати, якщо ти не граєш у відмінній команді з прекрасними партнерами. Дуже пишаюся, що у нас така команда ", - сказав Кіт.

Відзначимо, що Кіт став першим гравцем за 7 років, хто забив вирішальний гол у серії Кубка Стенлі і був визнаний найціннішим гравцем, а також першим з 2007 року захисником - кращим гравцем сезону.