Спортсмен Олег Верняєв виграв гімнастичний фінал Європейських ігор в опорному стрибку у чоловіків. Про це повідомляє офіційний сайт змагань.

Українець отримав середню оцінку за два стрибки 15, 266 бала. Судді оцінили перший стрибок в 15,400 бала, а другий - в 15,133.

Друге місце в цьому виді програми посів Касимиро Шмідт з Нідерландів з результатом в 15,116, третє - Олег Степко з Азербайджану - 14,966.

Це вже друга золота медаль спортсмена на змаганях. Раніше він виграв турнір у багатоборстві.

Матеріал по темі: Друге золото українців в Баку завоювали лучники

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше сьогодні в фіналі у вільних вправах Верняєв посів 6-е місце (14,233), а у вправі на коні - 5-е (13,833), а інший українець Ігор Радівілов - 6-е у вправі на кільцях (13,866).

Нагадаємо, що це вже четверта золота медаль на Європейських іграх в України. Команда зберігає за собою десяте місце в командному заліку.