ФІФА винесла вирок колишньому члену виконкому організації Чаку Блейзеру. Чиновник до кінця життя не зможе працювати у будь-яких футбольних структурах.

Чак Блейзер визнав себе винним по 10 звинуваченнями, включно з одержанням хабарів, відмиванням грошей і приховуванням податків. Після оприлюднення вердикту, американець погодився стати інформатором ФБР у справі про розслідування корупції у ФІФА.

"Чак Блейзер здійснив багато різних правопорушень у той час, коли займав високі пости в ФІФА і КОНКАКАФ. Він був ключовою фігурою в схемах, пов'язаних з пропозицією, прийняттям, оплатою і отриманням нерозкритих і незаконних платежів, хабарів і відкатів. Він був визнаний винним у багатьох пунктах кодексу ФІФА. Організація повідомила Блейзера, що він відсторонений довічно від діяльності у футболі з 9 липня "- свідчить заява ФІФА.

Читайте також: Збірна України піднялася в рейтингу ФІФА і обігнала Росію

26 травня в Швейцарії були затримані кілька великих функціонерів Міжнародної федерації футболу ФІФА. Міністерство юстиції США оцінив масштаб корупції у ФІФА в 10 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще