Екс-наставник збірної Росії з футболу Фабіо Капелло був нещодавно звільнений від своїх обов'язків. Але італієць буде вимушений мешкати у Росії аж до кінця цього року.

Після боргів італійцю та невдалих виступів збірної Росії Федерація футболу Росії розпрощалася із наставником. Окрім регулярних виплат тренеру, федерація заплатила Капелло ще 15 мільйонів євро за дострокове розірвання договору.

Але дон Фабіо не зможе так швидко повернутися до рідної Італії. Річ у тім, що повернувшись додому, Капелло буде вимушений заплати 45% податків від всіх зароблених ним грошей у Росії. А мешкаючи у РФ принаймні 183 дні на рік, він може вважатися резидентом і сплачувати податки за російським законодавством. Тому залишок 2015 року Капелло проведе у Росії.

Читайте також: ФІФА проти, щоб Блаттера розпитували про корупцію в сенаті США

Окрім великих виплат італійцю, РФС буде також сплачувати оренду квартири італійцю. Зараз Капелло мешкає у престижній квартирі біля Пречистенської набережної, вартість якої складає майже 15 тисяч євро на місяць.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще