Екс-голкіпер Динамо, який цієї зими завершив кар'єру гравця, на зустрічі із вболівальниками розповів про своє ставлення до української мови, передає FootballHub.

Олександр Шовковський відзначив, що насправді дуже добре знає українську мову. Але для нього рідна мова російська.

Читайте також: Відомий український тренер відмовився очолити збірну Білорусі

"Я все життя розмовляв російською мовою. Так, я розумію, що мені зараз буде багато мінусів поставлено… Але всі повинні йти до того, щоб переходити на українську мову. Ми всі до цього повинні прагнути. Зміни повинні відбуватися в першу чергу на нашому поколінні. Навчання повинно проходити українською мовою, і тоді всі перейдуть на нашу рідну мову.

Але, на жаль, думаю ще російською мовою. І мені набагато складніше розмовляти українською. Але я намагаюся, тренуюся. З батьками розмовляю українською мовою, бо вони у мене говорять українською", – розповів Шовковський.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, легендарний голкіпер спростував інформацію щодо Ниви-В.