Перша ракетка України у чоловічому розряді Олександр Долгополов вперше за три роки виграв турнір ATP. Знаковим для нашого співвітчизника став турнір в Буенос-Айресі, повідомляє Террикон.

У фінальному матчі Долгополову протистояв п'ятий номер рейтингу ATP - Кей Нісікорі. У першому сеті на корті йшла рівна боротьба. Ближче до кінцівці Олександру вдалося вийти вперед, але дотиснути японця за рахунку 6:5 не вийшло. Тенісисту відіграв шостий гейм і переможця довелося виявляти на тай-брейку. Долгополов цю частину партії провів на високому рівні і виграв перший сет.

Читайте також: Український біатлоніст відпочиває з пивком

У другій партії домінував вже японець. Втім, при рахунку 2:2 українець схилив чашу терезів на свою користь і довів перевагу до 5:3. Оформити перемогу з першої спроби не вдалося - Тенісисту взяв наступний гейм. Доводити справу до другого тай-брейку Долгополов не став і дотиснув суперника - 6:4.

Зазначимо, що до сьогоднішнього вечора ці суперники зустрічалися п'ять разів. У всіх випадках Тенісисту перемагав Долгополова, при цьому, не віддавши супернику жодного сету.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

ATP. Argentina Open. Буенос-Айрес. Фінал.

Олександр Долгополов (Україна) - Кей Нісікорі (Японія) - 7:6(4); 6:4.

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що українки не подолали перше коло парного турніру в Дубаї.