Президент Прем'єр-ліги Володимир Генінсон прокоментував стан справ в декількох проблемних клубах чемпіонату країни. Так, по Дніпру ситуація може прояснитися вже по завершенню сезону, інформує Sport Arena.

"Про Дніпро вже було сказано все, ми всі чекаємо рішення. ФІФА намагається не вбивати чемпіонати посеред сезону. Швидше за все, все буде вже по закінченні сезону. У першу чергу — перехід у Першу лігу за рішенням ФІФА. Але ви самі бачите, скільки очок у Дніпра. В минулому році ми втратили Металіст, і зараз ризикуємо таким же чином втратити Дніпро", — відзначив Генінсон.

Читайте також: Форварда Динамо перевели в дубль через відмову переїхати в Росію

У Волині борги перед колишніми футболістами — нападниками Алессандро Селіном і Олександром Піщуром, а також хавбеком Сашею Стевичем. Заборгованість перед Селіном і Стевичем спричинила скарги від футболістів у ФІФА і УЄФА, що загрожує Волині зняттям очок і можливим пониженням у Першу лігу.

"По Волині чуток багато, але справ мало. Вони поступово гасять борги. Зараз за лучанам відкрито два розгляди, але я думаю, що вони закриють всі питання", - підкреслив президент ПЛ.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ворскла по ходу першої частини сезону накопичила кількамісячний борг перед футболістами. Зокрема, перед півзахисником Олегом Голодюком, який збирався позиватися до полтавців.

"Ворскла перебудовується. Раніше клуби залежали тільки від власника, а тепер намагаються заробляти, ніж є багато прикладів. Я сподіваюся, що вони залишаться в УПЛ і будуть прославляти Україну в майбутньому", - підсумував Генінсон.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, екс-тренер Шахтаря може втратити роботу.