Товариський матч між Аргентиною та Бразилією мав відбутися 5 вересня у Сан-Франциско. Але гра може не відбутися через те, що організатори події знаходяться під арештом.

Американська влада почала розслідування справи щодо корупції у ФІФА навесні цього року. У рамках цієї справи, виконавці помістили під домашній арешт двох членів організації Full Play. Ця організація на чолі із аргентинськими бізнесменами займалася організацією товариського матчу.

Як повідомляють у ФІФА, через арешт організаторів матч не може відбутися. Але якщо права на цю зустріч перейдуть до інших власників, Аргентина та Бразилія все ж зіграють.

Читайте також: Форвард "Дніпра" організував флешмоб на підтримку армії

Нагадаємо, 4 червня президент ФІФА Зепп Блаттер пішов у відставку через чотири дні після обрання його на наступний термін. Корупційний скандал цього року став найбільшим за всю історію футболу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще