Промоутер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі (25-0, 18 КО) Френк Уоррен розповів про те, коли його підопічний зможе отримати можливість виходити в ринг і поверне собі боксерську ліцензію.

"На початку травня відбудеться засідання Британської боксерської ради і там будуть слухати його справу. Я вірю, що ми зможемо їх переконати. Він упевнений в тому, що все пройде добре, на це ж сподіваюся і я. Думаю, він зможе повернутися. Він уже почав тренуватися, він поглинений ідеєю набрати форму і знову боксувати. Він упевнений в тому, що все вийде. Всі ми знаємо, що бокс потребує його", – заявив Уоррен.

Нагадаємо, раніше Тайсон Ф'юрі на своїй сторінці в Twitter оголосив про повернення в бокс 13 травня. Але генеральний секретар британської Ради з контролю за боксом (BBBC) Роберт Сміт повідомив, що Ф'юрі відсторонений і не повернеться в травні в ринг.

Свій останній на сьогоднішній день бій британець провів 29 листопада 2015 року проти українця Володимира Кличка. Поєдинок завершився перемогою Ф'юрі одноголосним рішенням суддів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, що бій між Менні Пакьяо і Аміром Ханом не відбудеться.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще