Боєць UFC Тоні Фергюсон (22-3) незадоволений розміром гонорару за скасований бій з росіянином Хабібом Нурмагомедовим. Як повідомляє видання MMAJunkie, Фергюсон отримав менше половини від гонорару за поєдинок ($250 тис.).

"Мої витрати на підготовку до цього бою були набагато вищими за витрати на підготовку до будь-якого іншого бою, тому що для мене це був найважливіший поєдинок у кар'єрі. Я хочу зрозуміти, якою є моя цінність в UFC?" – сказав Тоні Фергюсон.

Нагадаємо, 4 березня на турнірі UFC 209 в Лас-Вегасі (США) мав відбутися бій Хабіба Нурмагомедова проти Тоні Фергюсона, але був скасований через проблеми Хабіба зі здоров'ям. Поєдинок був скасований після того, як за кілька годин до зважування росіянин був госпіталізований. Причиною називається аномальне скидання ваги.

Незважаючи на те, що бій не відбувся, Фергюсон отримав гонорар за поєдинок. Переможець цього бою повинен був стати тимчасовим чемпіоном в легкій вазі.

Пізніше Нурмагомедов вибачився за скасований бій, а його тренер і батько Абдулманап Нурмагомедов заявив, що Хабіб сам винен у зриві бою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Фергюсон назвав свої умови бою з Нурмагомедовим.