Під час засідання Української академії спорту було прийнято рішення про введення до складу наставника національної збірної України з футболу Андрія Шевченка і екс-чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі Віталія Кличка. Про це повідомляє НОК України.

"Для мене велика честь увійти до складу Української академії спорту", – прокоментував обрання Віталій Кличко.

Також до складу академії включена багаторазова чемпіонка паралімпійських ігор Олена Юрковська.

Нагадаємо, Українська Академія спорту була створена з ініціативи Сергія Бубки в 2007 році. До складу Академії увійшли легендарні спортсмени, що завершили активну спортивну діяльність і залишили значний слід в спортивній історії. Основна мета Академії – популяризація спорту, поширення олімпійських ідеалів. Протягом року її члени беруть активну участь у проведенні різноманітних благодійних та просвітницьких акціях НОКу, зокрема на них покладено і визначення переможців Всеукраїнської церемонії "Герої спортивного року".

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, заснована Всесвітня боксерська суперсерія з призовим фондом в $50 млн.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще