Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум заявив, що поєдинок між Менні Пакьяо (59-6-2, 38 КО) і Аміром Ханом (31-4, 19 КО) може відбутися в листопаді.

"Бою з Ханом в травні не буде. Тому що нам не вдалося домовитися з людьми, які обіцяли Менні гонорар. Сподіваюся, цей бій може відбутися в листопаді. Між тим, я раджу Менні провести проміжний бій влітку і чекаю від нього відповіді з цього приводу. Я поки не знаю, де це буде. Ми обговорюємо різні місця для проведення бою", - цитує Арума ABS CBS News.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що Бій Пакьяо - Хан відбудеться 20 травня в ОАЕ. Менні Пакьяо і Амір Хан навіть почали переговори про бій. Однак, промоутер ПакьяоБоб Арум заявив, що цей бій не відбудеться.

Цей бій міг би стати найкасовішим в історії протистоянь. А Амір Хан заявив, що впевнений, що виграє бій проти Пакьяо.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, названа дата слухання у справі Тайсона Ф'юрі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще