У Національному антикорупційному бюро та Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі очікують на рішення Інтерполу, щодо оголошення у розшук Олександра Онищенка.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів повідомив очільник НАБУ Артем Ситник.

Він розповів, що наразі він разом із антикорупційним прокурором вирішують, чи запускати заочне засудження, чи все ж дочекатися відповіді Інтерполу.

"До речі, Інтерпол безпрецедентно довго вирішує питання щодо оголошення у розшук Онищенка", - зауважив Ситник.

Нагадаємо, Онищенка звинувачують у державній зраді та так званих газових махінаціях, зокрема, розкраданні газу "Укргазвидобування" і нанесенні збитків державі в розмірі до 3 млрд гривень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", заступник керівника САП Володимир Кривенко повідомив, що Онищенка хочуть допитати одразу за кількома справами: "газовій справі" та справі "плівок Онищенка".