Глава Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник сподівається, що біглого депутата Олександра Онищенка затримають і екстрагують.

"Звичайно, ми з Холодницьким обговорювали як варіант розвитку подій щодо Онищенка саме заочне засудження. Але ми все ж сподіваємося, що буде відповідне затримання і екстрадиція", - сказав глава відомства, передає прес-служба НАБУ.

Якщо ж почати процедуру заочного засудження, то силовики можуть зіткнутися з певними складнощами. "Адже, якщо він потім з'явиться на території України, то вся справа починається заново", - зазначив Ситник.

З цієї причини процедура заочного засудження щодо депутата Онищенка є небажаною.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Артем Ситник заявляє про необхідність створення Антикорупційного суду. Антикорупційний суд дозволить швидше розслідувати і виносити вироки у корупційних справах.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще