Липецька фабрика Roshen закриється до кінця червня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

"Весь процес буде завершений десь до кінця червня. Після цього фабрика перетвориться в підприємство, що стоїть", - заявив президент Roshen В'ячеслав Москалевський. За його словами, на фабриці звільнено 433 співробітників. Звільнення почалися через три місяці після того, як працівникам про це повідомили.

При цьому частина працівників звільнилася раніше. Решта працівників будуть звільнені за графіком. Всі виплати, належні за законом, працівники отримають.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в російському місті Липецьку 24 квітня почали офіційно закривати кондитерську фабрику Roshen, яка входить в корпорацію президента України Петра Порошенка. Без роботи після скорочення залишаться майже 700 осіб. Середня зарплата працівників фабрики становила 30-34 тисячі рублів.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще