З понеділка, 1 травня у столиці запрацюють центральні фонтани і фонтанний комплекс на Русанівському каналі. Однак світловий і музичний супровід відремонтованих фонтанів "Малі" і "Великий" запрацює наприкінці наступного тижня.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

Фонтани працюватимуть до кінця вересня, з 11 ранку до 11 вечора. Три фонтани будуть музичними — Русанівський, фонтан біля Національної опери України, а також фонтани на Майдані Незалежності на парній стороні Хрещатика.

"Запуск фонтанів біля "Глобуса" ми хочемо зробити особливим, спільно з киянами та зі світло-музичним шоу, про яке оголосимо окремо", — розповів Пантелєєв.

Фонтани на Русанівській набережній "гратимуть" за розкладом: з вівторка по неділю, а у вихідні та святкові дні кияни зможуть насолодитися тут світло-музичною виставою.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, на Поштовій площі в центрі фонтану встановили скульптури оголених дітей.