12 квітня міністр закордонних справ України Павло Клімкін зустрівся у Варшаві з представником МЗС та європейської інтеграції Андрієм Галбуром.

Про це повідомила прес-служба українського відомства.

Зустріч пройшла в ході засідання "Вишеградської четвірки". Міністри обговорили проект Євросоюзу "Східне партнерство" і подальшу його реалізацію, а також дорожню карту українсько-молдавського співробітництва на поточний рік.

"Особливу увагу сторони приділили питанням розбудови прикордонної інфраструктури, а також запровадження спільного контролю на центральній ділянці кордону між двома державами", – написали у відомстві.

Крім цього, Клімкін і Галбур висловили один одному підтримку суверенітету та територіальної цілісності двох країн. Представник Молдови подякував Україні за допомогу в питанні Придністровського врегулювання.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", напередодні зустрічі Клімкін заявив, що запропонує міністрам "Вишеградської четвірки" систему обмінів.