Здоров'я в'язня Кремля – українця Артура Панова, якого незаконно утримують за звинуваченням у підготовці теракту в Ростові, різко погіршилось в результаті голодування.

Про це повідомляє "Кавказький вузол".

Ввечері, 10 травня, він знепритомнів і впав на черговому засіданні Північно-Кавказького військового суду прямо в скляній клітці після перерви. Конвоїри сказали другому фігуранту справи підняти українського в'язня. До зали суду викликали медиків.

Тим часом, у СІЗО відхрестилися від заяви Панова про голодування, а в обласному управлінні Федеральної служби і зовсім заявили, що у нього немає проблем зі здоров'ям.

Нагадаємо, Панова затримали у 2015 році в Ростовській області. За версією слідства, у нього знайшли вибухівку, через що на українця "повісили" звинувачення в замышлении теракту в театрі.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", в кінці квітня кремлівські пропагандисти поширили неправдиву інформацію про те, що Панов помер у СІЗО. Однак, в Україні швидко спростувала ці відомості. 3 травня він оголосив про безстрокове голодування, вимагаючи екстрадицію в Україну.