Служба безпеки України не дрімає і продовжує поповнювати чорний список популярними російськими артистами.

Цього разу в немилість СБУ потрапив співак Стас П'єха. Йому заборонили в'їзд в Україну, повідомила прес-служба українського центру "Миротворець".

Аби П'єсі не було самотньо, "компанію" йому склали колеги за цехом - Юліанна Караулова і Тетяна Липницька - вона ж Бьянка.

Причина відмови у в'їзді все та ж - незаконний перетин державного кордону України та відвідування анексованого півострова Крим.

П'єсі вже не вперше перекривають шлях в Україну. У 2015 році заборону видали за рекомендацією Одеської ОДА, СБУ та Прикордонної служби України за підтримку окупації Криму та пропагандистські висловлювання.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А ще в одній із пісень онук легендарної Едіти П'єхи оспівав "гуманітарний конвой", який Путін справно відправляє на Донбас.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Іван Дорн з'їздив до Росії до прихильників захоплення Криму.