На підрив автомобіля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі відреагував генеральний секретар Організації Північноатлантичного альянсу (НАТО) Єнс Столтенберг.

Він заявив, що необхідно провести ретельне розслідування трагічного інциденту з СММ ОБСЄ на сході України.

"Безпека та свобода пересування мають дотримуватися", – йдеться в повідомленні.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua” уранці 23 квітня автомобіль СММ ОБСЕ підірвався на протитанковій міні біля села Пришиб на Луганщині. Внаслідок вибуху загинув спостерігач, громадянин США. Ще двоє людей поранені. Їх госпіталізували в одну з луганських лікарень. За інформацією бойовиків "ЛНР", співробітники місії отримали поранення середнього степеня тяжкості, і їх стан зараз стабільний.

Інцидент стався на території, яка вже три роки знаходиться під контролем російсько-терористичних військ. У мережі опублікували відео з місця трагедії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На думку військових експертів, підрив – справа рук ДРГ окупантів, можливо, російського спецназу.