До когорти тих, хто засудив підрив автомобіля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на окупованій Луганщині, долучилася голова Парламентської асамблеї ОБСЄ Крістін Муттон.

Вона висловила співчуття рідним та близьким загиблого спостерігача і побажала якнайшвидшого одужання пораненим, передає прес-служба ПА ОБСЄ.

За її словами, вона разом з іншими шокована новиною про загибель одного зі своїх колег під час виконання життєво важливої місії.

Муттон приєдналася до заяви голови ОБСЄ Себастьяна Курца про необхідність ретельного розслідування та притягнення до відповідальності винних.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", автомобіль СММ ОБСЄ підірвався на протитанковій міні уранці 23 квітня в районі села Пришиб, що в Луганській області. Місце трагедії з початку бойових дій перебуває під контролем бойовиків.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Світова спільнота засудила інцидент і закликала прикласти максимум зусиль для розслідування обставин трагедії та пошуку винних.