У київському швидкісному трамваї, який курсує від Борщагівки до Старовокзальної площі, пасажир спалив телефон.

Хлопець захотів зарядити смартфон від вбудованої розетки, але буквально за декілька хвилин телефон згорів. Представники КМДА провели розслідування і прийшли до висновку, що причиною загоряння стала несправна розетка, передає видання "Місто Київ".

Як повідомив Сергій Майзель, глава Департаменту транспортної інфраструктури столичної мерії, пасажиру куплять новий телефон замість зіпсованого.

Окрім підзарядки, у пасажирів також є можливість скористатися безкоштовним Wi-Fi. На сьогоднішній день в Києві курсує три таких швидкісних трамвая.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в центрі Києва заповнений трамвай на повному ходу зійшов з рейок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще