Сьогодні, 9 травня, у Печерському районі столиці загони поліції штурмували офіс Організації українських націоналістів. Представники Добровольчого руху показали наслідки зіткнення активістів з копами.

Про це повідомили на сторінці в Фейсбук представники організації.

"Все всередині перевернуто, меблі і скло побите. На підлозі плями від крові. Якась така демократія. Більшість з наших відпустили, ще кілька залишається в райвідділі. За останньою інформацією, намагаються силою брати аналізи ДНК", - написали активісти.

Правоохоронці затримали десятки активістів, 15 з них залишаються у відділку.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", поліцейські затримали 24 радикалів із Організації українських націоналістів (ОУН) у Києві на вулиці Мазепи, 6. Незадовго до цього між учасниками маршу "Безсмертний полк" та націоналістами зав'язалася сутичка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще