Стиль power dressing вважається символом сучасної ділової жінки, яка має успіх не тільки в кар'єрі, але і в домашніх справах. У 80ті цей стиль підкреслював жіночність і в один час елегантний образ для ділового повсякденного життя.

Цієї весни дизайнери назвали ще одну річ, яка тепер вважається трендової в цьому сезоні. Мова йде про піджак з об'ємними плечима.

Дизайнерів надихнула активна політична діяльність жіночої статі. У сучасному світі, можна зустріти дуже багато жінок, які не тільки хочуть внести свій внесок в політичне життя країни, але і в діловому світі. Безліч сучасних жінок намагаються вести незалежний від чоловіків бізнес.

Піджак з широкими плечима увійшов в моду в цьому сезоні. Жінки все більше і більше намагаються виділити свою ідивідуальність завдяки дизайнерської новинці.
Цей одяг допоможе створити особливий стиль, який буде виділяти вас з сірої маси, підкреслювати ваше почуття смаку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Піджак з широкими плечима можна поєднувати з будь-яким іншим одягом, наприклад з брюками, спідницями, сукнями різної довжини. На показах мод були представлені брючні костюми для жінок з об'ємними плечима і вираженим акцентом на талії. На одязі можна побачити додаткові деталі, такі як ремінь і особливість крою.

Мода на діловий костюм пішла від чоловічого одягу. У 90-ті роки чоловіки з великим задоволенням одягалися у величезні піджаки. Є припущення, що мода на об'ємні піджаки, подібні чоловічим зародилася з того моменту, коли справжній джентльмен запропонував своїй дівчині піджак, щоб вона могла зігрітися в холодну погоду. Але так як нам властиво швидко звикати до хорошого, цей одяг став модним і для жіночої статі, запозичений в чоловічому гардеробі.

Насправді вже не перший рік мода на такі піджаки стає популярною серед жінок.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що вуличний стиль включає в себе так само і зачіску. Іноземні дівчата завжди дотримуються того, щоб не тільки одяг, але і зачіска відповідала створеного образу. Вуличний стиль характерний своєю безглуздою недбалістю, тому маленький безлад на голові підкреслить ваш вуличний образ.