Останні роки, дизайнери все більше приділяють увагу коротким весільним сукням. На показах мод, можна помітити різноманітність фасонів коротких весільних суконь. Ця новинка стала популярною багато років тому і з кожним роком, наречені все більше віддають перевагу саме цієї моделі.

Виходячи з традиційних правил, не кожна наречена готова піти на ризик і одягнути коротку весільну сукню. Із-за особливостей віросповідання, наречені бояться з'являтися в церкві в неналежному вигляді, але якщо відкинути всі стереотипи, то коротке весільне плаття виглядає досить привабливо, особливо на дівчатах зі стрункою фігурою.

Друга причина, по якій наречена не наважитися одягнути коротке весільне плаття - фігура і зріст. Стилісти не рекомендують коротке плаття представницям пишних форм і маленького росту. Як би це не звучало, але щоб підготуватися до свята, варто критично поставитися до своєї зовнішності і даних.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

В основному, весільні короткі фасони вибирають сміливі, епатажні дівчата, які люблять бути в центрі уваги. Якщо ви любите експерименти і ваша фігура дозволяє носити короткий одяг, то не замислюючись можна одягнути коротку весільню сукню. Не кожна дівчина є щасливою володаркою довгих ніг і стрункої фігури. Короткий вбрання на весілля підходить в основному струнким дівчатам з невисоким зростанням або дівчат з довгими ногами.

Щоб вами по-справжньому оточуючі захоплювалися оцініть свої параметри.
На показах колекцій дизайнерів, коротке весільне плаття може мати різні відтінки. Від білого, пастельного до яскраво червоного кольору. Вибір кольору дуже індивідуальний, тому, може зайвий раз не требашокувати оточуючих як хорошому так і поганому сенсі.

Дівчатам, які мріють надіти коротку сукню, але яким з наступившим святом зріст цього не дозволяє, рекомендується надіти туфлі з високими шпильками.

Як правило, підготовка до знаменної події відбувається заздалегідь, тому у нареченої є час, щоб посидіти на дієті або зайнятися спортом, щоб виконати мрію і прийти під вінець у привабливому короткому весільній сукні.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що дизайнери поставилися з любов'ю до стилю 60-х і 70-х років. В моду знову повернулися сукні пастельних відтінків з додаванням дрібних дрібних малюнків квітів. Якщо подивитися на стиль, який був ще у наших бабусь, то можна помітити, що сукні в квіточку були дуже модними в той час.