Шевченківський райсуд столиці оголосив вирок чоловікові, який 25 травня минулого року з ножем напав на співробітницю київського університету, переплутавши її з дружиною секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Зловмисник проведе за гратами вісім років і шість місяців, повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

Суд визнав підозрюваного винним у захопленні й утриманні в якості заручника близького родича представника влади з метою спонукання посадової особи до вчинення певних дій.

Нагадаємо, 62-річний адвокат з Донецька зайшов о 16 годині до приміщення одного зі столичних університетів і накинувся з ножем на співробітницю закладу, бо подумав, що це дружина Турчинова. Його знешкодив та затримав охоронець

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Олександр Турчинов розказав про те, до чого так активно останнім часом готується Росія.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще