Суд оголосив вирок колишнім "торнадівцям"

На одинадцять років відправив за ґрати колишнього командира роти "Торнадо" Руслана Онищенка Оболонський районний суд Києва. Його заступник Микола Цукур отримав на два роки менше, а Микиті Свиридовському, Роману Івашу, Андрію Демчуку та Юрію Шевченку призначили умовний термін п’ять років із відстрочкою.

Теракт у Стокгольмі: підозрюваний зізнався у скоєному

Затриманий поліцією Стокгольма в північному передмісті Мерсті зізнався в скоєнні наїзду на людей на центральній пішохідній алеї шведської столиці.

Шуфрич показав прибутки цивільної дружини у власній декларації

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Депутат "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич вніс у декларацію дані про доходи цивільної дружини. Уродженка Харкова тепер власниця не однієї, а двох елітних квартир у центрі Києва - по одній на кожну дитину, яку вона народила Шуфричу. Загальна вартість нерухомості, що належить Майковій, складає близько мільйона доларів.

Затримання українців у Білорусі: студентів без пояснень кинули у СІЗО

У мінському СІЗО перебувають двоє українських студентів, яких затримали наче б то в якості свідків підпалу гомельської податкової. Коли хлопці прогулювались містом, їх без пояснення затримали та відвезли до відділення міліції.

Винахідники представили найбільший носій інформації

У Норвегії компанія Piql вирішила проблему накопичення та збереження даних: бере інформацію зі "Сховища Судного дня" і переносить її на спеціально розроблену плівку: тут вона може зберігатися від 500 до 1000 років.