Затриманий поліцією Стокгольма в північному передмісті Мерсті чоловік зізнався в скоєнні наїзду на людей на центральній пішохідній алеї шведської столиці. Відео його затримання опублікували в мережі.

Про це повідомляє видання Aftonbladet з посиланням на анонімне джерело.

Є інформація, що він має незначні поранення, які не загрожують життю. При підозрюваному була маска, а на одязі виявили осколки скла. Він узяв на себе відповідальність за теракт, але про причини і мотиви вчинку поки що нічого не повідомляється.

За словами поліцейських, затриманий ними чоловік схожий на людину з фотографії, розповсюдженої раніше правоохоронними органами.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", внаслідок наїзду вантажівки загинули четверо людей, ще 15 отримали поранення. Злочин скоєний на викраденому автомобілі однієї з броварень.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Прем'єр-міністр Швеції Стефан Левен заявив, що це був теракт, а у ЄС напад на мирних людей назвали атакою на всю європейську спільноту.