Офіційний сайт поліції Стокгольма оприлюднив дані про кількість загиблих і постраждалих в шведській столиці під час теракту.

Згідно інформації, розміщеній правоохоронцями, в результаті наїзду вантажівки на натовп людей в центрі Стокгольма загинуло чотири людини, ще 15 отримали поранення.

Також повідомляється, що за підозрою в причетності до теракту заарештовано одну особу. Однак ніяких подробиць щодо арештованого поліція не розголошує.

Як повідомляв сайт Знай.ua, 7 квітня на Дроттнінггатан - головній пішохідній вулиці шведської столиці - вантажівка протаранила натовп.

У компанії Spendrups заявили, що при скоєнні нападу зловмисник використав їх автомобіль - клієнт викликав машину, дочекався її та, коли водій покинув кабіну, забрався всередину і поїхав.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще