Команда суперника звинуватила в боягузтві українського напівсередньоваговика Тараса Шелестюка (15-0, 9 КО) після того, як боксер скасував майбутній бій з американцем Маліком Хокінсом (10-0, 7 КО) через травму ноги.

У команді Хокінса вважають, що українець просто злякався і ніякої травми у нього немає.

"Я знаю політику боксу і вважаю, що він просто злякався. Може бути не він сам, але хтось із його команди зрозумів, що Малік не такий простий суперник, як вони припускали і їм потрібно більше часу, щоб підготуватися до поєдинку, тому вони придумали цю історію з травмою", – заявив промоутер Хокінса АкендреТейлор.

Нагадаємо, бій Шелестюка проти Хокінса повинен був відбутися 14 квітня в США (Оксон Хілл). На кону – вакантний титул "тимчасового" чемпіона Північної Америки за версією WBA NABA в напівсередній вазі (до 66,7 кг).

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українські боксери завоювали весь комплект нагород на чемпіонаті Європи.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще