Сьогодні у Деснянському районі сталась ДТП за участю автівки, у якій їхала народний депутат Надія Савченко разом з сестрою. Не побачивши з-за авто літню киянку, жінки здійснили наїзд на стареньку. У мережі свідки оприлюднили відео з місця інциденту.

Відповідний відеоролик показали на каналі в Youtube "Інформаційного акценту".

На відео показали, як нардеп присіла біля бабці та почала оглядати її ногу. Савченко кілька раз запитувала, як жінка себе почуває.

Як повідомляли раніше, за кермом знаходилась сестра нардепа Віра. У своєму коментарі вона виправдала Надію, яку спочатку ЗМІ звинувачували в аварії.

В результаті наїзду, жінка травмувала коліно. Надія Савченко відразу ж вийшла з авто та намагалась надати першу медичну допомогу до приїзду "швидкої". Вона обробила ногу та забинтувала рану, після чого залишила сестру поруч з бабцею, а сама поїхала у справах.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Віра Савченко запевнила, що нардеп ні в чому не винна, оскільки за кермом перебувала не Надія, а її сестра.