Американські військові розчарувалися у народному депутаті України і колишньому політв'язні Надії Савченко.

Про це розповів в інтерв'ю виданню "Обозреватель" капітан 1-го рангу Військово-морських сил США, екс-начальник штабу Військової місії зв'язку НАТО у Москві Гаррі Табах.

За словами Табаха, спочатку його колеги буквально захоплювалися стійкістю та витримкою Савченко. Однак згодом виявилося, що про поняття офіцерської честі нардепу невідомо.

"У моєму оточенні зараз йдуть великі дебати про Савченко. Ми ж були за неї. Я особисто ходив до Конгресу, доводив, що вона офіцер, військовополонений. Ми ж не чули, що вона говорила, лише бачили, що вона, як олов'яний солдатик, стоїть і не тремтить перед КДБшниками", - пояснив Табах.

За словами капітана ВМС, ізраїльські офіцери навіть проводили акції на її підтримку. Поки не почули її скандальні заяви про євреїв.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"А потім "жиди"... Коли починаєш слухати, що вона говорить, то розумієш, що офіцерського у ній мало. У неї навіть поняття немає, що це таке. А ми обурювалися, що офіцера тримають у клітці", - заявив Табах.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Савченко закликала повернути в Україну смертну кару.