Згідно "закону Савченко" скандального екс-депутата Віктора Лозинського все ж випустили з в'язниці.

Як повідомляє ТСН, правозахисники пояснили, що Вищий спеціалізований суд відправив на повторне слухання в Апеляційний суд справу одіозного чиновника. Повідомляється, що під час першої апеляції суддя допустив кілька процесуальних помилок. Але разом з тим рішення про звільнення Лозинського з-під варти ніхто не скасував.

Представники прокуратури висловлюються про цю справу вкрай обережно: "Після отримання ми повідомимо, що за дії ми повинні зробити. Або він втече - або не втече. Є різні механізми також. Я зараз про них не хочу говорити, які дозволять йому нести відповідальність. Поки немає рішення - не можу сказати", - розповів глава столичної прокуратури Дмитро Чібісов.

"До того ж було відомо, що в колонії Лозинський ухиляється від роботи. Але головною умовою УДО є визнання провини і каяття під час відбування покарання. А Лозинський ніколи вину не визнавав, називаючи себе жертвою політичних маніпуляцій. У Вищого спеціалізованого суду, вважаю, були підстави для скасування попередніх постанов", - розповів екс-глава пенітенціарної служби Сергій Старенький пояснивши, що своє рішення суд базував на безлічі подяк і характеристик від громадських організацій.

Де зараз знаходиться скандальний екс-депутат, чітко відповісти не може ніхто. Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, суд постановив відправити Лозинського назад за ґрати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще