Вищий спеціалізований суд України задовольнив скаргу столичної прокуратури щодо законності умовно-дострокового звільнення екс-депутата Віктора Лозінського, якого було засуджено за вбивство.

Про це написав у Facebook генпрокурор України Юрій Луценко.

"Вищим спеціалізованим судом задоволено касаційну скаргу прокуратури та скасовано ухвалу Апеляційного суду Київської області від 06.04.2016, яким залишено без змін рішення Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 25.02.2016 про звільнення Лозинського В.О. умовно-достроково від відбування покарання не відбутої частини покарання - 1 рік 11 місяців 08 днів позбавлення волі ", - написав генеральний прокурор.

Нагадаємо, в 2010 році Лозинського визнали винним у вбивстві жителя Голованівського району Кіровоградської області Валерія Олійника. Його засудили до 15 років в'язниці. Пізніше термін скоротили до 10 років. Влітку 2014 року його достроково звільнили і через день знову затримали.

У квітні 2016 року Апеляційний суд Київської області підтвердив законність УДО Лозинського.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що народний депутат від Блоку Петра Порошенка Владислав Голуб заявив, що йому прийшов лист, в якому глава обласної державної адміністрації Черкас Юрій Ткаченко залякує нардепа і загрожує вбивством.