У 2017 році в Україні стартує реалізація двох інвестиційних проектів, які підготував Світовий банк.

Про це повідомила директор Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен в інтерв'ю "Дзеркалу тижня". В рамках першого проекту "Нафтогазу" нададуть кредит в 500 мільйонів доларів. Гроші спрямують на закупівлю газу.

"Це рішення ми прийняли ще в жовтні, але силу угода набула з січня цього року. Обговорення цього проекту на раді директорів заплановано на початок травня цього року", - розповіла директор представництва Світового банку.

Кахконен додала, що в березні в Україні успішно завершився один з проектів. Він був спрямований на поліпшення енергоефективності. На ці цілі виділили кредит в сумі 200 мільйонів доларів.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Світовий банк готовий профінансувати проведення реформ в Україні. На ці цілі планується виділити 4,7 мільярда доларів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще