Керівництво Всесвітнього банку готове виділити Україні кошти на проведення реформ. Відповідну заяву у ході зустрічі із прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом зробив віце-президент СБ Кайл Пітерс.

Про це повідомляє "Сегодня".

Він наголосив, що фінустанова вже розробляє план співпраці, який передбачає фінансову підтримку та запровадження цільових економічних програм.

На думку Пітерса, більшість експертів також підтримають цю ініціативу і допоможуть запровадити необхідні зміни в енергетичній та соціальних сферах.

Світовий банк направить кошти передусім на підвищення заробітної плати українцям та відновлення економічного зростання.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Слід відзначити, що кілька років тому СБ виділив Україні близько 4,7 мільярдів доларів для проведення інвестиційних операцій, а також підтримки фінансового сектору.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наступного місяця відбудеться засідання ради директорів МВФ, на якому обговорять виділення чергового траншу Україні.