Російська ювелірна компанія Caviar, відома своїми путінфонами (iPhone з зображенням Путіна) випустила до Великодня нові моделі дорогоцінних iPhone 7, вартість яких складе близько 3,5 тисяч доларів. Виробник також заявив, що нові православні моделі iPhone 7 освячені в Городецькому Федорівському чоловічому монастирі і отримали благословення єпископа Городецького і Ветлужского Августина.

Нові моделі "святих" iPhone отримали корпуси із золота 999 проби і називаються "Спаси и Сохрани", "Источник" і "Источник". На моделі "Спаси и Сохрани" зображено хрест з Ісусом Христом. На корпусі викарбувані слова з молитви "Господи Иисусе Христе, помилуй меня грешного" і "Спаси и Сохрани" в нижній частині корпусу.

На золотому корпусі моделі з назвою "Отче наш" вигравіювали слова з молитви "Отче наш".

Модель "Источник" створювалася за мотивами ікони Божої Матері "Живоносне джерело".

Також компанія представила моделі православних Apple Watch 2, виконаних у цій же стилістиці:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Вартість "святих" Apple Watch складе більше 2 трез тисяч доларів.