У мережу витекли схематичні зображення майбутнього смартфона Apple, який може отримати назву iPhone 8. Імовірно, новий iPhone отримає подвійну вертикальну камеру і "безмежний" OLED-екран з вбудованим датчиком відбитків пальців і буде працювати на iOs 11.

Начерки, нібито, зроблені працівником компанії Foxconn, яка займається складанням iPhone. Опубліковані зображення підтверджують чутки про безрамковий дисплей, відмову від кнопки "додому" та датчик відбитків пальців, який буде вбудовуватися безпосередньо в екран.

Антени в новому iPhone будуть розташовуватися на бічних гранях смартфона, по аналогії з iPhone 4 і 4S. Кнопки живлення, гучності і перемикання в безшумний режим залишилися на своїх місцях.

Презентація нового iPhone очікується у вересні цього року, але поява апарату в продажу може затриматися.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа власник iPhone ледь не загинув під час зарядки свого гаджета.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще