Фінал проекту "Голос країни-7" запам'ятався глядачам не тільки феєричною перемогою отця Олександра Клименка. Його зірковий тренер Тіна Кароль влаштувала ціле шоу.

Номер на пісню "Я не перестану" співачка готувала до всеукраїнського туру, який запланований на осінь, але вирішила вперше представити його у прямому ефірі. Композиція являється саундтреком до серіалу "Хороший хлопець".

Як підкреслила сама Кароль, номер присвячений багатогранності жіночої сексуальності, зухвалості, епатажності – загалом, всьому, чим славиться прекрасна половина людства.

Пісня підкріплювалася і танцем: шестеро дівчат, які з легкої руки стилістів стали дуже нагадувати Тіну, буквально закружили її. Кожен рух у постановці вигадав хореограф Василь Козар. Саме він свого часу переміг у проекті "Танцюють всі-4".

Нагадємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що фіналіст шоу "Голос країни" завоював прихильність глядачів виконанням спільної пісні із тренером Тіною Кароль.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще