Міністр закордонних справ України Павло Клімкін зустрівся з президентом США Дональдом Трампом і віце-президентом Майклом Пенсом у Вашингтоні.

Про це повідомив прес-центр українського посольства.

"Президент США Дональд Трамп прийняв у Білому домі міністра закордонних справ України Павло Клімкіна, де сторони обговорили подальшу підтримку України з боку Сполучених Штатів", - відзначили в прес-службі.

З Пенсом Клімкін обговорив ситуацію на сході України. Міністр подякував за підтримку територіальної цілісності України і за протидію російської агресії. Український посол Валерій Чалий також був присутній. Про результати зустрічей Клімкін розповів президенту України Петру Порошенку.

UA/EN Президент США Дональд Трамп прийняв у Білому домі Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, де сторони...

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Posted by Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США on Wednesday, 10 May 2017


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Клімкін розповідав, що обговорить під час візиту питання міжнародної безпеки.