Міністр внутрішніх справ Павло Клімкін повідомив, що питання звільнення заручників є ключовим під час його візиту в США.

Про це глава українського МЗС написав у Facebook.

"Звільнення заручників - це питання, яке постійно знаходиться не просто формально на порядку денному, воно знаходиться в центрі розмов", - написав Клімкін, який візьме участь у Базовій групі Мюнхенської конференції з питань безпеки.

Раніше Клімкін повідомив, що державний секретар США Рекс Тіллерсон добре обізнаний про ситуацію на сході України.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що міністр внутрішніх справ України Павло Клімкін під час візиту в США обговорить ряд питань міжнародної безпеки. У повідомленні відомства зазначається, що міністр переговорить із високопоставленими американськими чиновниками, в тому числі з головою Державного департаменту США Рексом Тіллерсоном.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще