Так званий незаконний "Ялтинський міжнародний економічний форум" в анексованному Криму обурив Міністерство закордонних справ України.

Відповідну ноту протесту представники МЗС відправили в Росію, повідомила прес-служба.

"Міністерством закордонних справ України нотою висловлено рішучий протест Російській Федерації у зв’язку з проведенням 20-22 квітня 2017 року так званого «Ялтинського міжнародного економічного форуму» на тимчасово окупованій Російською Федерацією території української Автономної Республіки Крим та м. Севастополь", – написали у прес-службі.

Відзначається, що окупанти порушують так званим заходом суверенітет і законодавство України, а також загальновизнані норми міжнародного права та інші багатосторонні договори.

У Міністерсті зажадали від країни-агресора негайно відновити територіальну цілісність країни і припинити проводити неузгоджені з Україною заходи.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на так званий форум з'їжджаються закордонні представники, в тому числі Великобританії, Німеччини, Кіпру, Греції та Австрії. Там братимуть участь проросійські бізнесмени і політики.